Viatjar per aprendre del circ i les arts de carrer d’un altre país

Dimarts, 12 Gener 2016 17:55 Escrit per 

Es convoquen finançaments per conèixer els contextos de Bèlgica, Suècia o República Txeca.

El programa CASA és un conjunt d’ajudes en l'àmbit europeu que convoca viatges exploratoris de 7 dies per conèixer el context del circ i les arts de carrer de Bèlgica, Suècia, República Txeca, Finlàndia o Espanya. Els sol·licitants podran obtenir una estada de 7 dies en un dels països socis del projecte CASA, juntament amb 9 altres professionals de diferents nacionalitats. L’objectiu és explorar la realitat cultural local.

Es realitzaran visites a festivals, centres de residència, de producció, de formació... un viatge obert a oportunitats de treball que pot servir d’inspiració per trobar enfocaments innovadors.

El viatge estarà guiat per un facilitador internacional. CASA es fa càrrec del viatge, transports, allotjament, dietes i entrades als espectacles dels participants seleccionats.

A la convocatòria (oberta fins l'1 de febrer de 2016) poden optar professionals en actiu (2 anys mínim) del sector de les arts de carrer o el circ (artistes, productors, programadors, gestors, periodistes...), amb un interès específic en audiències i/o desenvolupament de màrqueting.

Més informació al web www.casa-circuits.eu/ o a través de la següent adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Entra per fer un comentari