El festival de dansa Tanzmesse NRW obert a companyies catalanes

Dimarts, 21 Juny 2016 00:00 Escrit per 

L'estand del Departament de Cultura farà d'aixopluc dels interessats.

La fira internacional de dansa contemporània Tanzmesse NRW, que es farà a Düsseldorf, Alemanya, del 31 d’agost al 3 de setembre de 2016, tindrà, com en edicions anteriors, un estand paraigua del Departament de Cultura obert a totes les empreses i grups catalans que vulguin assistir-hi.

Per acreditar-vos heu d’enviar un correu electrònic en què manifesteu el vostre interès per participar-hi com a booth attendant (coexpositor) de l’estand Goverment of Catalonia–Creative Catalonia a les adreces berlin.icec@t-online.de i Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i en què indiqueu el nom de la persona de contacte, el de la companyia/empresa i el correu electrònic de contacte.

L’oficina de l’ICEC Berlín tramitarà les peticions i posteriorment us arribarà un correu de l’organització de la Tanzmesse que us permetrà completar el registre i el pagament. La data límit per acreditar-se com a coexpositor de l’estand català és el 29 de juliol. Més informació a www.creativecatalonia.cat

Entra per fer un comentari