Nova convocatòria del Premi Adrià Gual de l'Institut del Teatre

Dimecres, 10 Mai 2017 00:00 Escrit per 

El termini conclou el pròxim 14 de juliol.

L'Institut del Teatre convoca una nova edició del Premi Adrià Gual. El termini de presentació de les sol·licituds s’obrirà el dia 3 de juliol i romandrà obert fins al dia 14 de juliol de 2017, ambdós inclosos.

L’objectiu és donar suport i impulsar la producció i exhibició d'un muntatge d'arts escèniques, ja sigui de teatre o dansa. Els projectes presentats no poden tenir caràcter acadèmic i han de ser inèdits. Es valorarà positivament les propostes que combinin professionalitat, qualitat i creativitat.

Poden optar a aquest premi les companyies que tinguin personalitat jurídica pròpia i estiguin formades per un mínim de tres graduats de les escoles superiors de l’Institut del Teatre que hagin obtingut el títol a partir de l’any 2011.

La dotació del premi és de 30.213,20€. A més, la Direcció del Grec Festival de Barcelona tindrà en compte el projecte guanyador per tal d'incloure'l preferentment dins la selecció de les propostes per a l'edició de l'any 2018, sempre i quan s'adigui a les línies artístiques i criteris festival.

MÉS INFORMACIÓ

Entra per fer un comentari