Dissabte 8, jornada de reflexió també al teatre

Divendres, 07 Novembre 2014 09:51 Escrit per 
El Centre d'Arts Santa Mònica (Les Rambles, 7), acollirà la jornada. El Centre d'Arts Santa Mònica (Les Rambles, 7), acollirà la jornada.

Declan Donellan, Xavier Albertí o Lluís Pasqual entre els protagonistes.

Amb motiu de la celebració dels 20 anys dels premis populars més coneguts del teatre català, els Butaca, s'ha convocat a professionals i aficionats a una jornada de reflexió al voltant de l'estat actual de les arts escèniques i el seu public.

L'acte tindrà lloc demà 8 de novembre a l’Arts Santa Mònica d’11.30 a 14.00 h i serà conduit pel periodista i director de Time Out Barcelona Andreu Gomila. Els convidats-ponents seran Declan Donellan, dramaturg, director i cofundador de la companyia Cheek by Jowl; Florian Borchmeyer, dramaturg de la Shaubühne de Berlín; Carme Portaceli, dramaturga i directora de teatre; Xavier Albertí, director del Teatre Nacional de Catalunya i Lluís Pasqual, director del Teatre Lliure.

El debat s'encaminarà a reflexionar al voltant del paper que pot tenir el teatre en una època de crisi econòmica però especialment en un moment de greu crisi ideològica. És el teatre una eina per incidir socialment? Fins on pot arribar el seu compromís?

 

Entra per fer un comentari