Imprimeix aquesta pàgina

El West End arriba als cinemes

Divendres, 17 Febrer 2017 00:00 Escrit per 
Imatge de 'No Man's Land' (En terra de ningú) de Harold Pinter. Imatge de 'No Man's Land' (En terra de ningú) de Harold Pinter.

'Panorama des del pont' o 'En terra de ningú' són els següents títols.

Transmetre les millors obres del West End londinenc a les audiències i aficionats al teatre d’arreu del món. Amb aquest objectiu, el Royal Theatre de Londres va engegar fa sis anys l’experiència Natonal Theatre Live, la retransmissió en directe d’una selecció d’obres universals posades en escena per alguns dels millors directors del món i amb actors de reconegut prestigi.

Gràcies a la iniciativa de la cadena de cinemes Yelmo, aquest cicle arriba a la cartellera catalana. Són un total de 6 grans clàssics de teatre en produccions que compten amb una realització cinematogràfica de gran qualitat que s’ofereixen en versió original subtitulada en castellà. Autors, actors i directors de primer nivell interpretant algunes de les obres teatrals més emblemàtiques de la història.

Les pròximes cites del cicle que es podran veure en diferents sales seran 'Panorama des del pont' (16 de març), 'Terra de ningú' (6 d'abril), 'Medea' (11 de maig), 'Amadeus' (26 de maig) i 'Santa Juana' (15 de juny)

Entra per fer un comentari

Consola de Depuració per Joomla!

Sessió

Informació de perfils

Ús de la memòria

Peticions a la base de dades