El Teatre Arnau ja té projecte de rehabilitació

Dimecres, 28 Febrer 2018 00:00 Escrit per 
Teatre Arnau. Arxiu Teatre Arnau. Arxiu

H Arquitectes serà l'equip encarregat de redactar el projecte executiu.

Després d'anys d'incertesa i canvis en l'orientació, el Teatre Arnau ja veu la llum al final del túnel. EL projecte "Boca a Boca", de l'equip d'arquitectes H Arquitectes, és la proposta guanyadora que aixecarà el projecte executiu de rehabilitació i adequació del Teatre Arnau, segons informa l'Institut de la Cultura de Barcelona (ICUB).

L'equip d'arquitectes H Arquitectes seran els encarregats d'elaborar la proposta després de guanyar el concurs proposat per l'Ajuntament. El projecte prioritza la preservació de la seva estructura tradicional, la del darrer teatre de barraca de la ciutat.

El nou equipament resultant buscarà una integració amb l'espai públic del voltant i treballarà una línia que fusionarà les arts escèniques, la recuperació de la memòria de l'edifici i el Paral·lel i el treball amb la comunitat del Poble Sec, el Raval i Sant Antoni.

A partir d'aquest moment, l'equip guanyador ha de desenvolupar la seva proposta i materialitzar-la en un projecte executiu que ha d'estar redactat durant gener de 2019. D'aquesta manera es podrien iniciar les obres durant el primer semestre de 2019.

Entra per fer un comentari