El Teatre – Auditori Sant Cugat es prepara per a la celebració dels 25 anys

“L’espai va néixer perquè els santcugatencs no haguessin de desplaçar-se fins a Barcelona” explica Pep Tugues, director del Teatre Auditori Sant Cugat que enguany celebra 25 anys. Al llarg d’aquests anys la sala, que enguany ha comptat amb un pressupost de un pressupost de 3 milions d’euros i una ocupació del 81%, ha acollit tot tipus d’espectacles: de proximitat, de gran format, òpera, música clàssica i contemporània i fins i tot màgia. Tot amb l’objectiu d’esdevenir un espai multifuncional atractiu per a qualsevol públic.

Per celebrar els 25 anys s’han proposat convertir-se en l’equipament de referència de Catalunya i aconseguir que la gent de fora de la ciutat – Terrassa, Sabadell, Sant Quirze o, fins i tot, Barcelona -, trepitgin més el Teatre – Auditori. “Hi ha la mateixa distància entre Sant Cugat i Barcelona que a l’inversa” ha recordat Tugues. Així doncs, la setmana del 25 al 30 de setembre la sala ha programat un conjunt d’accions per celebrar l’aniversari com la Festa dels 25 anys, que comptarà amb l’actuació de Guillem Albà & La Marabunta i molts artistes convidats, un concert participatiu de Carlos Núñez amb Brodas Bros, Brincadeira i entitats de cultura popular i tradicional de Sant Cugat i, l’estrena de Dret a gatera, un petit text, de poc més de 25 minuts, escrit per Pere Riera i interpretat per Emma Vilarasau. També hi haurà diversos concerts al vestíbul entre els quals destaca el de Bad Gyal i una marató de màgia coordinada i presentada pel Mag Lari.

Del setembre al febrer del 2018 i 2019, es podran veure un total de 45 propostes entre les quals destaquen Un tret al cap de Pau Miró, Un cop l’any d’Àngel Llàcer, l’estrena de Pel davant i pel darrere amb Lloll Bertran i Agnès Busquets, la Carmina Burana de la Fura dels Baus i Davant la jubilació, de Krystian Lupa. També passaran pel Teatre-Auditori El trencanous, de la Compañía Nacional de Danza, El Dúo Dinámico i el contrabaixista californià Kyle Eastwood entre d’altres.

 

Compartir.

Sobre l’autor

Cultura o barbàrie. Sotsdirectora d'Entreacte i coautora d'El carrer és nostre, entre d'altres.

Deixa una resposta