Assumeix la responsabilitat després d’haver ocupat la plaça de tècnica de programació de la mostra targarina

S’acaba de dissipar el dubte sobre la direcció d’una de les mostres més importants del país. Anna Giribet i Argilès serà la nova directora artística de FiraTàrrega a partir de gener de 2019 i durant els pròxims 5 anys. La resolució del concurs públic aposta per la continuïtat en l’equip ja que Giribert havia estat la tècnica de programació de l’Àrea Artística de FiraTàrrega des de 2011, així com coordinadora del Màster de Creació en Arts de Carrer associat a la fira entre 2013 i 2015.

Per cobrir la plaça que Jordi Duran va deixar al setembre després de l’última edició de la mostra targarina havien concorregut cinc candidatures. La resolució del concurs ha passat per una comissió tècnica de valoració amb representants de diverses administracions, equipaments i programacions.

En aquest sentit, la comissió ha optat per aquesta candidatura al valorar l’excel·lència del projecte presentat on s’hi defensava una “sòlida línia discursiva i estètica centrada en els eixos del territori, les identitats, la política i la formació”, segons confirma FiraTàrrega en un comunicat.

Giribet, que és llicenciada en Ciències Econòmiques (UB) i postgraduada en Direcció i Gestió d’Empreses, Institucions i Plataformes Culturals (UPF), prendrà possessió del càrrec a partir de l’1 de gener de 2019, s’encarregarà ja de la programació artística de la propera edició de FiraTàrrega que tindrà lloc del 5 al 8 de setembre.

La seva missió serà la de elaborar una programació artística que “visualitzi i impulsi la creació escènica, especialment la de les arts de carrer”, a més de fomentar el perfil artístic, el caràcter internacional i comercial, i amb l’objectiu de mantenir el compromís amb els valors de la mostra de la capital de l’Urgell.

Compartir.

Sobre l’autor

Treballar la cultura, fer visible el món amb l'objectiu de millorar-lo. Tota la resta és folklore. Director d'Entreacte, entre moltes altres coses.

Deixa una resposta