El programa de ràdio “Això és un drama” de l’Institut del Teatre i iCat cerca 2 actrius (de 20-25 anys i 45-55 anys) i 1 actor (de 25-35 anys) per interpretar diversos personatges en 4 microdrames radiofònics d’uns 8 minuts de durada. Càsting exclusiu per a associats/des a l’AADPC.

La proposta consisteix en l’assaig dels microdrames (3 assajos entre el 2 i 11 de març, a concretar segons disponibilitat); la gravació al programa del 12 de març, a les 17:30h des del Museu de les Arts Escèniques de l’Institut del Teatre; i la lectura dramatitzada el 27 d’abril a les 19h al Teatre Romea. El projecte està remunerat amb un sou brut de 666€ i s’adreça exclusivament als socis i sòcies de l’AADPC.

Els escriptors dels microdrames són Jordi Agut, Montse Alcantarilla, Andrea Bel i Gerard Bidegain.

La iniciativa està patrocinada pel Museu del Monestir de Pedralbes, que aquest any s’incorpora com a partner principal del programa, juntament amb el suport de l’AADPC i la Fundació Romea.

Les candidatures estan obertes fins al 27 de febrer i es formalitzen a l’adreça planahr@institutdelteatre.cat enviant un breu resum de la trajectòria professional, l’edat i la gravació d’àudio (pot ser amb el mòbil) com a arxiu adjunt, amb el text:

ACTRIUS: “… resoldre el canvi climàtic és el repte més gran i complex al qual s’ha enfrontat l’homo sapiens. Vull que entris en estat de pànic. Que sentis la por que jo sento tots els dies, i després vull que actuïs (…) Vull que actuïs com si casa teva estigués en flames, perquè això és el que està passant.”

La nostra casa en flames de Sílvia Navarro, microdramatúrgia radiofònica de la temporada 2019 del programa “Això és un drama”

ACTORS: “Avui t’he acaronat al metro. T’he passat la punteta del dit índex per la part baixa de l’esquena. Hi havia molta gent i portaves un abric gruixut. No te n’has adonat. Només ha estat un segon. Sóc discret. No crec que m’hagiessis regonegut (…) He canviat molt. Sense barba i amb la gorra ara semblo més jove.”

En tinc moltes ganes de Sadurní Vergés, microdramatúrgia radiofònica de la temporada 2019 del programa “Això és un drama”

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta