Aquesta nit, Catalunya aixecarà el teló amb una gala que es promet esperançadora, emocionant i amb sentit de l’humor. Porta per lema ‘Un món ple de teatres plens’ i se celebrarà al Teatre Victòria a les 21h presentada per Sílvia Abril i El Mago Pop. Es podrà veure per TV3 a partir de les 22:05h.

La 19a edició de la gala Catalunya aixeca el teló, amb què ADETCA, els Teatres Públics de Barcelona i l’AADPC donen la benvinguda a la nova temporada teatral, serà una gran festa adreçada al públic. Amb Sílvia Abril i El Mago Pop (Antonio Díaz) com a mestres de cerimònies, anirà a càrrec de les productores El Terrat i El Mago Pop. La seva proposta amb el lema ‘Un món ple de teatres plens’ ha estat l’escollida entre les que, per primera vegada, han optat al concurs per organitzar l’esdeveniment.

La vetllada teatral mostrarà la qualitat i varietat dels espectacles de la programació, convidarà el públic a comprar entrades per anar al teatre i sensibilitzarà la població de la importància de la cultura, del seu consum i del suport a tots els professionals de les arts escèniques. L’espectacle brindarà també molts moments visuals, així com un sentit record per tots els qui ens han deixat aquests darrers mesos.

En definitiva, celebrarà el retrobament, la tornada després d’un temps d’aturada i la passió per omplir de nou els teatres.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta