El festival, centrat enguany en l’emigració, es durà a terme del 4 al 16 de febrer.

Dos països molt propers, tot i que no sempre teatralment. Amb l’objectiu d’escurçar distàncies entre l’escena francesa i barcelonina, el Oui! Festival de Théâtre en Français, arriba a la seva quarta edició consolidat com una cita que cal tenir present en el calendari de festivals d’hivern.

Mathilde Mottier i François Vila continuen en la direcció d’una mostra que enguany pararà una especial atenció a les obres que tracten el tema de l’emigració. En són exemple Gibraltar i Mon livre de la Jungle. La primera peça és una coproducció entre França i Burkina Faso amb el suport de dos actors i ballarins d’ambdós territoris; la segona és la posada en escena d’una història molt personal de Céline Brunelle i la seva experiència al costat de refugiats del campament de Calais.

El festival acollirà companyies en residència com Alma, que presentarà Bones Ondes, una peça sobre l’assetjament escolar. Fins i tot els més petits tindran un espai reservat amb espectacles com Petite sorcière, de Pascal Brullemans, espectacle vingut del Quebec i recomanat per a nens a partir de sis anys.

També hi haurà activitats paral·leles com taules rodones, tallers i postfuncions.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta