D’acord amb el conveni signat amb Fabra i Coats – Fàbrica de Creació, l’AADPC obre una nova convocatòria de residències, adreçada a tots els associats, per al segon trimestre de 2014.

El termini per presentar les propostes de creació escènica per aquesta convocatòria finalitza el divendres dia 21 de març. Tot projecte que arribi en una data posterior, no serà considerat en aquesta ocasió.

Els socis que hagin obtingut plaça de residents se’ls hi comunicarà personalment a partir del dilluns dia 7 d’abril i es farà públic en el següent informatiu mensual.

Les sol·licituds d’espai s’han de demanar en paquets de setmanes senceres en torns de matí o tarda entre els mesos d’abril i juny del 2014. Escolliu la sala, les dates i els horaris preferents però quedaran pendents de confirmació ja que estem subjectes a la disponibilitat de l’espai.

Totes les parts del dossier s’han d’enviar dins un mateix arxiu pdf o word: la descripció del projecte, els CV dels integrants el pressupost estimatiu dels costos de producció, detallant també els costos de personal, i el detall de tot tipus d’aportacions rebudes, si n’hi ha, ja siguin econòmiques o materials, que ajudin a la realització del projecte i la preferència de dates, horaris i sala.

Descarregueu-vos les BASES GENERALS d’aquestes residències i ompliu aquest formulari.

Per a més informació, podeu enviar un correu electrònic a bustia@aadpc.cat

 

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta