Els residents podran participar en la mostra En Procés de la Fabra i Coats.

L’AADPC obre una nova convocatòria de residències, adreçada de forma exclusiva als associats, per al primer període del 2017 (de febrer a juny). Com a novetat d’enguany, les convocatòries passen a ser semestrals i se n’obriran dues per any.

El termini per presentar les propostes de creació escènica per aquesta convocatòria de residències finalitza el dimarts dia 10 de gener. Les sol·licituds d’espai s’han de demanar en en torns de matí o tarda entre els mesos de febrer i juny del 2017. Els horaris preferents però quedaran pendents de confirmació ja que estem subjectes a la disponibilitat de l’espai.

La proposta ha d’incloure la descripció del projecte, els CV dels integrants, el pressupost estimatiu dels costos de producció i els costos de personal, així com també el detall de tot tipus d’aportacions rebudes, ja siguin econòmiques o materials, que ajudin a la realització del projecte i, per acabar, la preferència de dates, horaris i sala.

A més, els residents interessats, en funció de l’estat de desenvolupament del seu projecte, podran participar a la mostra de propostes artístiques que organitza la Fabra i Coats – Fàbrica de Creació. La participació en aquesta mostra és compartida amb altres projectes que es desenvolupen a la fàbrica.

Per a més informació, podeu enviar un correu electrònic a bustia@aadpc.cat. Més informació al  web www.aadpc.cat

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta