La Fundació SGAE convoca diverses convocatòries d’arts escèniques i audiovisuals per promoure la creació i contribuir al desenvolupament del sector cultural.

La Fundació SGAE ha posat en marxa la convocatòria dels Laboratoris d’Escriptura TeatralCreació de Sèries de Televisió i Escriptura de Guió Cinematogràfic en la seva edició 2019-2020. Adreçada als socis i sòcies de la SGAE, l’objectiu d’aquesta iniciativa és fomentar l’escriptura, promoure la creació i brindar suport als autors i les autores. El termini de presentació de projectes finalitza el proper 14 de novembre de 2019.

Igualment, obre la convocatòria dels Ajuts a la traducció de textos teatrals i a la selecció de textos teatrals adreçats a la col·lecció Teatroautor Exprés, que té com a objectiu col·laborar amb els autors en la promoció dels seus treballs recentment estrenats, i posa a la seva disposició exemplars impresos de l’obra per fer-ne difusió entre crítics, companyies, productors, programadors, acadèmics, etc., així com una edició digital de lliure accés. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 15 de novembre de 2019.

També ofereix Ajuda a viatges per a la promoció internacional de l’autoria en audiovisual i en arts escèniques. El termini de presentació de candidatures es clou el 29 de novembre de 2019.

Finalment, juntament amb el programa Versión española (TVE), convoca el XVIII Concurs Iberoamericà de Curtmetratges Versión Española / SGAE orientat a la difusió i el foment dels nous autors en el sector de la creació audiovisual. El termini per enviar tota la documentació estarà obert fins el 31 de desembre de 2019.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta