Arriben les primeres convocatòries de primavera. Atenció als terminis! Més informació i actualització constant d’ofertes a la pàgina web de l’AADPC

Festival Píndoles

El festival de microteatre obre fins al 8 de març una nova convocatòria per a propostes de 15 minuts de teatre de figures, gest, circ, dansa, performance o format multidisciplinari. Han d’estar pensades per ser representades en espais no convencionals i per a un públic reduït.

8è Fitkam

El festival de teatre infantil i juvenil que se celebrarà el 23 i 24 de maig a Montmeló té obert fins al 10 de març el termini de presentació de propostes. Hi poden optar totes les companyies professionals adreçades al públic familiar, infants o joves amb treballs de qualsevol gènere, format i per ser representats en interior o exterior.

Subvencions a la producció de nous muntatges

Fins al 12 de març, les empreses (siguin persones físiques o jurídiques) i agrupacions d’empreses constituïdes en unions temporals d’empreses (UTE) poden sol·licitar al Departament de Cultura de la Generalitat ajuts a la producció de nous muntatges teatrals de sala i carrer. El tràmit es realitza telemàticament.

5è Festival Test

El Festival de la Xarxa Testimoni Escènic busca projectes fins al 31 de març. Està obert a propostes de tots els llenguatges artístics (música, dansa, teatre, titelles, màgia, clown, monòlegs, poesia, nous llenguatges…), de curta durada, per espais reduïts i no convencionals, amb una distància mínima entre públic i artistes.

Residències XTAC

La Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC) a través de la Xarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya (XTAC) ofereix residències artístiques als ateneus a les companyies professionals amb espectacles teatrals, musicals i de dansa de tots els gèneres i registres. Permetran tenir un espai d’assaig durant 3 o 4 mesos i la programació de l’estrena al mateix ateneu. Sol·licituds fins al 19 d’abril.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta