En aquests moments hi ha múltiples convocatòries d’ajuts, sol·licituds de participació, premis, etc. obertes. N’hem seleccionat tres que es clouen properament.

Mostra Igualada: Suport a la producció i exhibició

Fins al 6 de novembre

La fira d’espectacles infantils i juvenils Mostra Igualada ha engegat una convocatòria pública per estimular el sector de les arts escèniques per a tots els públics. El nou ajut està dotat d’una aportació total de 20.000 euros i consta de quatre línies d’actuació: el gran format, les noves dramatúrgies i tendències, el foment de la cooperació entre companyies i l’àmbit jove. Les candidatures es poden presentar fins al 6 de novembre aquí. El desembre s’anunciaran les companyies seleccionades, que estrenaran les produccions a la Mostra 2022.

 

VI Premi d’Investigació José Monleón sobre arts escèniques

Fins al 13 de novembre

L’Academia de las Artes Escénicas de España i la Universitat Internacional de La Rioja (UNIR) convoquen la sisena edició d’aquest premi de recerca, dotat amb 1.000 euros. Els treballs s’enviaran per correu postal fins al 13 de novembre. El 15 de desembre es farà públic el guanyador, que rebrà un diploma en la cerimònia del guardó, a més de la publicació de l’obra a la col·lecció Libros de la Academia. Més informació aquí.

 

Fira Tàrrega: Sol·licitud de participació

Fins al 15 de novembre

Obert el període de recepció de propostes artístiques per participar al programa oficial de FiraTàrrega 2021, que tindrà lloc del 9 al 12 de setembre. Les companyies professionals que vulguin actuar a la fira poden tramitar la inscripció fins al 15 de novembre a través d’un formulari disponible aquí. La proposta se sotmetrà a la consideració de la direcció artística i el primer trimestre de 2021 es comunicarà si ha estat seleccionada.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta