Beques McDowell Colony per a artistes. La McDowell Colony (New Hampshire, EUA) ofereix espai de residència, allotjament i dietes per un període aproximat de vuit setmanes. Poden optar a una de les beques artistes vinculats al videoart, arts multidisciplinàries, literatura, música, teatre i arts visuals, entre d’altres disciplines. Es poden presentar les candidatures en dues fases, abans del 15 de gener o del 15 d’abril de 2014. Més informació a www.macdowellcolony.org.

Beca Desperta 2014. La Nau Ivanow i aPortada convoquen per quart any consecutiu la Beca Desperta, amb l’objectiu de donar suport a la creació teatral més jove i fresca, en el marc de l’àrea de Suport a Creadors de la Nau Ivanow. La beca posa a l’abast dels artistes l’espai, les condicions tècniques adients per a la creació i la producció d’una obra teatral, la garantia d’exhibició de l’espectacle davant el públic i el suport en la comunicació i en la difusió de l’obra. L’edició 2014 presenta, a més, dues atractives novetats: una dotació econòmica de 3.000 euros per al desenvolupament del projecte escollit i dues setmanes d’exhibició a la Sala Atrium de Barcelona, dintre del programa AtriumLab. Podeu consultar els requisits per optar a la beca al web de la Nau Ivanow (www.nauivanow.com) o consultar qualsevol dubte a nauivanow@gmail.com. El termini per presentar projectes acaba el 31 d’octubre.

IX Premi de Teatre Bambolina. El Patronat Municipal de Cultura de Torredembarra, amb el patrocini de la Coordinadora Teatral El Nus Escènic, convoca un any més el Premi de Teatre Bambolina al millor projecte d’obra de teatre escrita o de guió desenvolupat. El premi té una dotació econòmica de 1.000 euros; la Coordinadora Teatre El Nus Escènic, d’altra banda, es reserva el dret de representació de l’obra i d’edició o publicació en el termini màxim d’un any. Els/les interessats/des han de presentar sis còpies de les seves obres signades amb pseudònim, i fer-les arribar abans del 15 d’octubre al Patronat Municipal de Cultura, c. de la Capella, 6, 43830 Torredembarra (Tarragonès). Podeu consultar les bases completes de la convocatòria en l’enllaç http://bit.ly/ZbBTyK.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta