S’obre el període de recepció de propostes artístiques per a l’edició 2017.

Des del passat 15 d’octubre roman obert el període de recepció de propostes artístiques per a l’edició 2017 de FiraTàrrega. Artistes i companyies poden enviar les seves propostes per a les diferents seccions del programa.

El termini per a la Secció Oficial és del 15 d’octubre de 2016 al 15 de gener, mentre que per al Programa de Suport a la Creació (Laboratoris de Creació i Residències Creatives) és del 15 d’octubre al 15 de desembre.

Els Laboratoris de Creació són la convocatòria anual que realitza FiraTàrrega amb l’objectiu de fomentar la producció d’espectacles de carrer. Està destinada a nous artistes, talents emergents o professionals amb experiència que encetin projectes empresarials interessats en la producció d’espectacles per escenaris urbans. Cada un dels tres laboratoris tindran un ajut de 3.000 euros cadascun i disposaran d’un estand a La Llotja de FiraTàrrega.

D’altra banda, a través de les Residències Creatives la Fira posa a disposició de les companyies les seves infraestructures per tal que puguin materialitzar les seves creacions en les millors condicions, gaudir d’assessorament i d’un suport logístic, tècnic i promocional.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta