Els perfils demandats són els d’una actriu i un actor d’entre 25 i 45 anys.

Treballar dins la disciplina d’una de les companyies històries del teatre català és un somni per a qualsevol intèrpret professional. Ara existeix la possibilitat gràcies a l’anunci d’una de les companyies més veteranes de la nostra escena, Els Joglars.

La formació fundada el 1962 busca una actriu i un actor d’entre 25 i 45 anys per al proper espectacle, un muntatge que s’assajarà durant els mesos de juny, juliol, agost i setembre i s’estrenarà el mes d’octubre.

Les necessitats per accedir a la prova són tenir una bona dicció castellana i capacitat d’improvisació. Es valorarà també la formació corporal i també la predisposició a viatjar dels candidats, ja que la companyia es dedica bàsicament a les gires nacionals i internacionals.

Els interessats hauran d’enviar el currículum abans del dia 30 d’abril al correu casting@elsjoglars.com. Un cop rebuda la documentació s’informarà dels requeriments per a l’audició, de l’hora exacta i la localització del càsting, que tindrà lloc a Barcelona el 3 de maig.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta