El termini per presentar les propostes finalitza el divendres dia 30 de setembre.

D’acord amb el conveni signat amb Fabra i Coats – Fàbrica de Creació, l’Associació d’Actors i Directors (AADPC) obre una nova convocatòria de residències adreçada a tots els seus associats per a l’últim trimestre del 2016 (d’octubre a desembre). El termini per presentar les propostes de creació escènica per aquesta convocatòria finalitza el divendres dia 30 de setembre.

Els residents interessats, en funció de l’estat de desenvolupament del seu projecte, podran participar en la mostra de propostes artístiques En Procés que convoca Fabra i Coats tres cops l’any (una al març, l’altra al maig i l’última el darrer trimestre de l’any).

Les sol·licituds d’espai s’han de demanar en torns de matí o tarda entre els mesos d’octubre i desembre del 2016. Per participar s’ha d’enviar un document amb les bases del projecte i un pressupost estimatiu dels costos de producció i els costos de personal, i també el detall de tot tipus d’aportacions rebudes, siguin econòmiques o materials, que ajudin a la realització del projecte i, per acabar, la preferència de dates, horaris i sala.

Més informació a les bases generals de la convocatòria.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta