El termini per als aspirants conclou el 19 de desembre.

Ja està obert el període d’inscripció per a la segona edició del Cicle de creació escènica DespertaLab creat per la Sala Atrium i la  Nau Ivanow i la Sala Atrium amb l’objectiu de donar suport a la creació teatral emergent. El cicle proporcionarà als artistes i a les companyies participants l’espai i les condicions tècniques adients per a la creació, la producció, la comunicació-difusió i l’exhibició d’una obra teatral.

El projecte s’adreça a creadors i col·lectius professionals o en vies d’inserir-se en la professionalització, menors de 35 anys. La beca es dirigeix a artistes amb projectes originals i inèdits, i es valorarà especialment la innovació i solidesa del projecte. Les obres poden ser muntatges de textos clàssics o contemporanis, de nova dramatúrgia (originals o adaptacions) o de creació col•lectiva, i han de trobar-se en disposició de ser muntats i presentats públicament i específicament en les condicions de la Sala Atrium de Barcelona. 

 

Les inscripcions es tanquen el 19 de desembre de 2015. El veredicte de la comissió es farà públic el 12 de gener de 2016. Més informació a www.nauivanow.com

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta