S’estudiaran amb especial atenció totes les propostes emmarcades en l’anomenat Teatre Visual (o Teatre Imatge).

La Sala Fènix del barri del Raval de Barcelona busca propostes de tota mena de gèneres a excepció de D’standUp Comedy, Impro, Naturalisme o espectacles de Màgia. Es valorarà les noves dramatúrgies o adaptacions/reconstruccions de clàssics, teatre gestual (sense text), independenment de si són en llengua castellana o catalana.

La Sala Fènix, que compta amb una capacitat de 50 localitats, ofereix a les companyies temporades de 2 o 4 setmanes, de dijous a diumenge entre setembre 2016 i juliol 2017. Corre per part de l’espai un local d’assaig abans de l’estrena, publicitat (diaris tradicionals, mitjans especialitzats online i xarxes socials), personal de sala, personal tècnic especialitzat durant les funcions i el 50% dels beneficis obtinguts durant la temporada. Les companyies hauran d’assumir només les despeses del seu propi espectacle.

Les propostes es poden enviar per email a teatre@salafenix.com indicant si són per temporada adulta o familiar, si és estrena o no i adjuntant tota la documentació possible per a la seva millor comprensió.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta