Termini d’inscripció fins al 15 de desembre de 2017.

Si t’agrada la literatura i els espectacles de disciplines diverses creats o interpretats per artistes professionals d’arreu dels Països Catalans, la Fira d’Espectacles Literaris celebrarà la seva onzena edició el 24, 25, 26 i 27 de maig de 2018. Es tornarà a gaudir de quatre dies intensos de literatura dalt de l’escenari repartits per diversos espais de la capital de la Ribera d’Ebre.

Si ets artista i has creat un espectacle inspirat en la literatura catalana, s’ha obert la inscripció per recollir tota la informació de la producció artística de Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears, i donar visibilitat a les creacions que beuen de la nostra literatura.

Poden participar a la Fira artistes individuals o companyies i grups que presentin propostes amb un plantejament professional de les diverses disciplines de les arts de l’espectacle (arts escèniques, arts i músiques de carrer, arts del circ i de la pista, dansa, música i cant i espectacles multidisciplinaris) adreçades a tots els públics possibles (des del familiar de 0-3 anys fins a l’adult de qualsevol edat).

Per inscriure’s només cal entrar al lloc web oficial www.litterarum.cat i emplenar el formulari que hi trobareu. 

Consulteu les BASES DE PARTICIPACIÓ

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta