El projecte pretén connectar el treball de coreògrafs i ballarins de diferents generacions.

Veure les noves generacions de creadors de la dansa interpretar el treball d’altres dramaturgs ja consolidats. Aquest és l’objectiu del projecte Re-mou-te, el de servir com a pont entre la creació de dansa contemporània i els referents directes de tota una generació.

Després de l’èxit que va suposar la primera edició, s’acaba de presentar una segona organitzada també per l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC) i la Fundació SGAE. La idea d’aquesta convocatòria és connectar amb el inicis de la dansa contemporània a Catalunya. Per això, formaran part Re-mou-te 2016 les companyies catalanes dels 70 i 8O.

Els coreògrafs i coreògrafes interessats en participar-hi podran presentar propostes fins al 27 de juny, i hauran de basar els seus projectes en alguna de les tres peces de les companyies proposades. Seran Frida (1993) del Ballet Contemporani de Barcelona (1977-1997); El món, la carn (l’últim cop) (1995) de la Companyia Avelina Argüelles (1980-1998); i Perfums (1993) de La Sota de Bastos (1985-1996). Les filmacions d’aquests espectacles es poden visionar al canal de Vimeo de l’APdC.

Els treballs que finalment es seleccionin comptaran amb una remuneració de 2.200 euros per a les tasques de creació coreogràfica i les despeses que se’n deriven (necessitats tècniques específiques, transport, etc.).

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta