El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 6 de juny.

L’objecte d’aquesta línia de subvencions de l’ICEC és donar suport al desenvolupament de projectes teatrals de sala i de carrer de caràcter professional pel al període 2017-2020. Aquests ajuts estan dirigits a les empreses que duguin a terme la totalitat o part de la seva activitat en l’àmbit del teatre, domiciliades a l’Estat espanyol o en un estat membre de la Unió Europea o de l’Espai Econòmic Europeu amb establiment operatiu a l’Estat espanyol, que acreditin una trajectòria consolidada en la producció d’espectacles teatrals. Així mateix, poden optar-hi les agrupacions d’empreses que es constitueixin en unions temporals d’empreses (UTE).

Per donar a conèixer les línies de subvenció pluriennal al desenvolupament i producció de projectes teatrals per a empreses del sector, l’Àrea d’Arts Escèniques de l’ICEC – Departament de Cultura organitza una sessió informativa adreçada a empreses orientades a la producció d’espectacles teatrals de caràcter professional.

Durant la sessió es treballarà de forma pràctica el procediment de sol·licitud de la línia de subvencions al desenvolupament de projectes teatrals de sala i de carrer de caràcter professional per al període 2017-2020.

Cal, doncs, que llegiu abans les bases d’aquesta línia per poder oferir una sessió útil, que resolgui dubtes concrets i que faciliti la tasca de sol·licitud.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta