La Sala Fènix del Carrer de la Riereta, 31.

Els projectes escollits formaran part de la programació de l’espai la pròxima temporada.

Amb l’objectiu de donar suport a les creacions de petit format, la Sala Fènix del barri barceloní del Raval convoca residències teatrals per ser realitzades durant la temporada 2014/15. Podran presentar-se totes aquelles companyies que tinguin un projecte que pugui ser assajat, desenvolupat i presentat a la temporada vinent durant quatre setmanes.

La residència consta de la cessió de l’espai durant un màxim de sis setmanes. Inclou, a més, assajos tècnics, muntatge de llums, disseny integral de la publicitat i promoció i assessorament dels artistes. La residència no contempla ajuda econòmica ni la producció un cop acabin les funcions a la sala.

De cara a la valoració, es tindrà present, a més del projecte artístic, la trajectòria dels participants i que s’incorporin a les propostes llenguatges escènics no convencionals, així com la relació de la companyia amb altres institucions o col·lectius de Barcelona.

El termini per a la presentació de candidatures finalitza el dia 15 de juny de 2014. Més informació a l’adreça de correu electrònic teatre@salafenix.com o als telèfons 93 441 34 67 i 666 303 314.

 

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

2 comentaris

  1. Marc Torrecillas on

    Hola, em podrieu dir què necessiteu per presentar formalment un projecte? Dossier, text, curriculums?
    Gràcies.
    Marc

Deixa una resposta