Imatge de l’obra ‘Adéu, encara’ de Pazo Zarzoso i la companyia L’oHongaresa, guanyadora del Premi Ciutat d’Alcoi en la passada edició.

El termini per presentar muntatges en llengua catalana conclou el 6 de novembre.

L’Ajuntament d’Alcoi i la Mostra de Teatre de la localitat, una de les més importants de l’àmbit de la llengua catalana, han publicat les bases de la 41a edició del Premi de Teatre Ciutat d’Alcoi, que inclou una ajuda econòmica al projecte d’espectacle guanyador.

Des de 2012 el premi pretén afavorir muntatges i no la producció textual, evitant d’aquesta manera que l’obra quedi inèdita, una forma, segons Miquel Santamaria director de la Mostra, que pretén ser més útil al sector i als creadors.

A més, com a novetat d’aquesta edició 2015, la convocatòria s’obri a companyies de fora del País Valencià, sempre que es treballi en llengua catalana, i a textos que no siguin inèdits en tant que el jurat els consideri per la seva qualitat i oportunitat.

La dotació del premi és de 6.000 euros i el termini per presentar candidatures finalitza el proper 6 de novembre. Podeu consultar les bases completes de la convocatòria a través del següent enllaç.

 

 

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta