Les obres podran participar dos anys consecutius si no han estat finalistes.

Dijous es va obrir el termini d’inscripcions per participar en la vintena gala dels Premis Max, una edició que arriba amb importants novetats, com la possibilitat de participar dos anys consecutius si les obres candidates no han estat finalistes. Les produccions que vulguin participar tenen com a data límit el dia 21 de novembre.

Una altra novetat important de l’edició serà la creació d’una nova categoria, la de millor espectacle de carrer. D’aquesta manera, l’edició 2017 lliurarà 26 guardons (23 a concurs i 3 premis especials —Honor, Aficionat i Contribució a les Arts Escèniques—). El canvi permetrà incloure més obres en el varem principal d’obres que poden optar als premis.

Un any més, canviarà també el sistema d’elecció dels jurats: es reprèn el mètode de selecció dels jurats per a totes les fases del procés: candidats, finalistes i guanyadors. El procés, per tant, comptarà amb un total de cinc tribunals que s’encarregaran de valorar els espectacles inscrits i tindran la responsabilitat i l’obligació de veure totes les obres que hi concorren.

 

 

 

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta