© Bitò Produccions

Companyies, teniu un text no estrenat?

El proper divendres 1 de juny s’obre la convocatòria per a la presentació de propostes per a la dotzena edició del Premi Quim Masó, dedicat a projectes de producció teatral. Tindreu temps fins al 25 de juny per a presentar les seves propostes. 

A banda d’una dotació econòmica de 40.000€, el Premi preveu l’estrena del projecte guanyador a Temporada Alta 2019 i l’exhibició posterior de l’obra dins de la programació del Teatre Nacional de Catalunya (TNC). El guanyador de l’edició es donarà a conèixer en el marc del festival Temporada Alta d’enguany, on també s’estrenarà Alba, el projecte de Marc Artigau i Atrium Produccions guanyador de l’edició de l’any passat.

Les bases

El projecte que es presenti no es pot haver estrenat i pot ser originalment en llengua catalana o bé una traducció catalana d’un text escrit en una altra llengua. Totes les companyies o productores interessades a presentar-s’hi, han de fer la sol·licitud de participació enviant un correu electrònic a pqm@bito.pro amb la documentació necessària en el termini fixat.

El Premi Quim Masó va ser creat l’any 2006 en reconeixement a l’actor, director i productor teatral Quim Masó, sent el primer premi a Catalunya que finança la producció d’espectacles teatrals en llengua catalana, a partir de projectes d’escenificació que combinin professionalitat, qualitat i creativitat.

El jurat del Premi Quim Masó està format per reconeguts professionals de les arts escèniques: Xavier Albertí (director teatral i director artístic del Teatre Nacional de Catalunya), Josep Domènech (director de produccions Bitò), Josep Maria Miró (dramaturg i director teatral), Pere Puig (director teatral i director de la Sala La Planeta), Narcís Puig (adjunt de la direcció artística de Temporada Alta), Jep Sánchez (director del Teatre Municipal de Girona), Laura Serra (periodista cultural), i com a secretari del Jurat, Guillem Terribas (Llibreria 22). Els criteris de valoració seran l’interès artístic, la qualitat i la viabilitat econòmica i tècnica del projecte presentat.

Podeu consultar la convocatòria aquí.

 

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta