© David RuanoDaniel Anglès

Voleu formar part de la primera producció d’Onyric?

El Teatre Condal obre convocatòria d’audicions per formar la companyia que estrenarà Les Dames del Perpetu Socors, la primera producció amb el nou segell Onyric, que s’estrenarà al Teatre Condal a partir de febrer del 2019. En concret busquen sis intèrprets femenines entre 18 i 28 anys, i amb un alt nivell de cant (pop, rock). Les audicions tindran lloc entre el 4 al 6 d’abril, al Teatre Condal. 

En aquesta primera fase d’audicions, les candidates hauran de presentar un monòleg i una cançó a escollir d’entre les opcions que se’ls faran arribar des de l’organització del càsting. Les interessades a formar-ne part poden enviar el seu CV abans del 31 de març a aquesta adreça electrònica: castinglesdames@onyric.cat. Es donarà a conèixer el resultat de la primera selecció a partir del 10 d’abril. 

La segona fase d’audicions constarà d’un treball intensiu amb l’equip creatiu de Les Dames del Perpetu Socors, que tindrà lloc del 16 al 20 d’abril al Teatre Condal. En format de workshop, les candidates pre-seleccionades participaran d’una sèrie de tallers conduïts per la directora del musical, Alícia Serrat; la directora musical del muntatge, Laura Andrés, i el director artístic d’ONYRIC, Daniel Anglès, amb l’objectiu d’aprofundir en el treball individual i veure com funcionen en grup. 

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta