Es convoquen finançaments per conèixer els contextos de Bèlgica, Suècia o República Txeca.

El programa CASA és un conjunt d’ajudes en l’àmbit europeu que convoca viatges exploratoris de 7 dies per conèixer el context del circ i les arts de carrer de Bèlgica, Suècia, República Txeca, Finlàndia o Espanya. Els sol·licitants podran obtenir una estada de 7 dies en un dels països socis del projecte CASA, juntament amb 9 altres professionals de diferents nacionalitats. L’objectiu és explorar la realitat cultural local.

Es realitzaran visites a festivals, centres de residència, de producció, de formació… un viatge obert a oportunitats de treball que pot servir d’inspiració per trobar enfocaments innovadors.

El viatge estarà guiat per un facilitador internacional. CASA es fa càrrec del viatge, transports, allotjament, dietes i entrades als espectacles dels participants seleccionats.

A la convocatòria (oberta fins l’1 de febrer de 2016) poden optar professionals en actiu (2 anys mínim) del sector de les arts de carrer o el circ (artistes, productors, programadors, gestors, periodistes…), amb un interès específic en audiències i/o desenvolupament de màrqueting.

Més informació al web www.casa-circuits.eu/ o a través de la següent adreça electrònica: info@casa-circuits.eu.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta