El proper dilluns 6 de juliol engega el Cicle de Lectures Dramatitzades que organitza l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC), juntament amb la Fundación AISGE i la Fundació Romea. Ho farà a les 20h a Dau al Sec amb Dinamarca de Lluïsa Cunillé i la participació de Fina Rius i Pep Planas dirigits per Héctor Mellinas.

Dinamarca proposa una reflexió sobre les nostres tries, amb les quals ens construïm com a individus en la pretesa societat del benestar.

La resta de lectures del cicle seran Quan els llops udolen d’Iñaki Garz; Safareig, anàlisi semàntic de l’amor de Marià Llop, Neu de Bernat Muñoz i una lectura basada en Salomé d’Oscar Wilde en commemoració de l’any Xirgu dirigida per Juanjo Marín Pérez.

D’acord amb els protocols de seguretat i higiene, l’acte comptarà amb un aforament reduït respectant la distància d’un metre i mig entre assistents. L’entrada és gratuïta però és imprescindible la confirmació prèvia, que es pot formalitzar a través d’aquest formulari.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta