El Teatre Romea serà l’escenari dilluns 17 a partir de les 20 h.

Dilluns continua al Teatre Romea a partir de les 20 h el V Cicle de Lectures Dramatitzades de l’AADPC, Fundación AISGE i Fundació Romea. El text d’aquesta ocasió és ‘El 515’, una obra de Marc Loher que dirigirà el mateix autor. Tot i que la peça es va escriure fa més de10 anys el pas del temps no ha fet minvar la rabiosa actualitat política i social dels temes tractats. Des de la comicitat i la ironia, la proposta fa una crítica de la societat actual i pretén que el públic assistent reflexioni sobre l’època que ens ha tocat viure.

Ricard Farré, Elisabet Manté, Miquel Àngel Ripeu, Manel Sans, Anabel Totusaus i Ramon Vila són els intèrprets d’aquesta proposta que tracta la història de Pere, un jove gandul que es passa tot el dia al bar d’en Quico  esperant un cop de sort que arribarà per mitjà d’una aposta perillosa, emocions fortes de les que canvien la vida.

En finalitzar la lectura els assistents podran participar a una xerrada amb el director i autor de la peça, Marc Loher, i tot el seu equip artístic. L’objectiu d’aquest col·loqui és aprofundir en les lectures amb la voluntat d’eliminar barreres entre creadors i públic.

L’acte tindrà entrada lliure amb aforament limitat. Per a una millor gestió de les entrades és  imprescindible confirmació prèvia. Podeu confirma assistència a la pàgina web de l’AADPC.

 

 

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta