© Recuperem l'ArnauTeatre Arnau

La Plataforma Recuperem l’Arnau organitza les primeres jornades del procés participatiu

El passat dissabte 5 de novembre va tenir lloc al barri del Poble Sec de Barcelona, una trobada oberta a la ciutadania per debatre el futur del nou Teatre Arnau. L’acte, organitzat per la Plataforma ‘Recuperem l’Arnau’, pretenia aglutinar els diferents agents culturals i socials per decidir “al carrer i no als despatxos”, el futur del nou teatre.  

L’Arnau encara s’està definint però el que volem nosaltres té tres eixos: memòria, comunitat i arts escèniques. Fins al 2020 que les obres estaran enllestides i el nou Arnau dempeus, les plataformes veïnals hauran de seguir ampliant la massa crítica i fent créixer el muscle social per decidir entre tots quin Arnau volem” explica Neus Molina a la revista TeatreBarcelona

Entre d’altres activitats, la jornada va comptar amb un debat on el Centre Cultural l’Asilo,-un teatre col·lectivitzat de Nàpols, la cooperativa de consum cultural Teatro del Barrio (Madrid) i l’Ateneu Popular Coma Cros (Salt),-una federació d’entitats que vol gestionar un casal a Salt-, van explicar les seves experiències. “Fins ara pensàvem el projecte a través de l’espai, ara pensarem l’espai en base al projecte” conclou la Plataforma Recuperem el Teatre Arnau. 

 

 

Compartir.

Sobre l’autor

Cultura o barbàrie. Sotsdirectora d'Entreacte i coautora d'El carrer és nostre, entre d'altres.

Deixa una resposta