Imatge de l’espectacle: ‘Locus Amoenus’.

Vic, Valls, Tàrrega, Manlleu, Calldetenes i Berga en són seus.

Nadia, de Naddia Ghulam i La Conquesta del Pol Sud; Confidències a Al·là, de Sala Atrium; MedeaMaterialMedea, d’Artmagnètic; M.A.R.I.L.U.L.A, de Lula Produccions; La Caputxeta Gal·làctica, de la companyia Insectotròpics, i Locus Amoenus, d’Atresbandes, són els sis espectacles que opten a rebre el Premi BBVA 2015 al millor espectacle teatral, que es farà públic l’11 de maig, a L’Atlàntida de Vic.

Aquests sis espectacles oferiran funcions en diversos teatres i espais catalans durant el mes d’abril. Aquest és el calendari:

 

Nadia, 10 d’abril, Teatre Principal de Valls.

 

Confidències a Al·là, 17 d’abril, Espai ETC de Vic.

 

MedeaMaterialMedea, 18 d’abril, Teatre de l’Ateneu de Tàrrega.

 

M.A.R.I.L.U.L.A, 19 d’abril, Auditori Teatre de Calldetenes.

 

La Caputxeta Galàctica, 25 d’abril, Auditori Teatre de Calldetenes.

 

Locus Amoenus, 26 d’abril, Teatre Municipal de Berga.

 

La voluntat de donar al Premi una dimensió de país, ha fet que com a novetats d’aquesta edició augmenti el nombre d’obres finalistes de 4 a 6 i que siguin representades a diversos escenaris de Catalunya (fins ara es concentraven a la comarca d’Osona).

 

El Premi BBVA de Teatre, convocat per la Fundació Antigues Caixes Catalanes (FACC) i el BBVA, consisteix en una gira de quatre representacions per Catalunya, valorada en 16.000 euros, una xifra que el converteix en el guardó teatral de major dotació econòmica del país. Els cinc finalistes, per últim, obtindran una aportació econòmica de 900 euros. El Premi BBVA de Teatre reafirma així el seu objectiu de donar suport a la creació teatral i d’incentivar l’ofici teatral.

 

 

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta