Dilluns 3 de febrer tindrà lloc una trobada sota el títol ‘Sales de teatre en perill: cultura, negoci i gentrificació’.

La revista Entreacte i l’associació Recomana organitzen un debat per tractar i trobar solucions a un problema que creix i es multiplica: el tancament de sales teatrals a la ciutat de Barcelona.

El pròxim dilluns 3 de febrer s’aprofundirà en la qüestió amb la sessió “Sales de teatre en perill: cultura, negoci i gentrificació”, que tindrà lloc a partir de les 20 h a la sala Cincómonos (Roger de Llúria, 128).

Hi participaran Daniel Granados (delegat de Drets Culturals de l’Ajuntament de Barcelona), Semolina Tomic (Antic Teatre) com a representant de les sales de Barcelona, Marina Marcos (Els Pirates Teatre) com a representant dels artistes que busquen sales per fer-hi temporada i Juan Carlos Olivares (membre de Recomana i crític de La Vanguardia i Time Out) com a representant del públic i el sector.

Moderarà l’acte el periodista Jaume Garcia, impulsor del programa de difusió teatral Tast Cultural i director d’Endinsart.

S’aprofundirà en el fenomen del tancament d’espais escènics amb els casos de Muntaner, l’Apolo i la Vilella; l’amenaça especulativa que envolta casos com els de l’Antic Teatre, el Tantarantana o el Club Capitol; la normativa municipal i la viabilitat dels projectes escènics i culturals en un context de forta pujada del preu del lloguer a Barcelona.

L’acte és obert i gratuït, i finalitzarà amb un petit refrigeri.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta