Després d’un 10è aniversari marcat per la pandèmia, els Cinemes Girona enceten la nova temporada posant a la venda 1000 abonaments anuals amb més d’un 60% de descompte. Les persones usuàries que els comprin en línia es podran beneficiar d’una major rebaixa.

Per 8è cop des de 2013, els Cinemes Girona de Barcelona posen a la venda els seus abonaments anuals valorats en 190 euros. Si bé es podran comprar durant tot l’any, les mil primeres persones que els adquireixin des d’ara fins a finals d’agost pagaran menys: 65 euros si els compren presencialment a la taquilla (c/Girona, 175). Si s’obtenen en línia a través de la web del TRESC, la persona abonada pagarà 50 euros (més 1,5 de despeses de gestió) i l’Ajuntament de Barcelona n’assumirà la resta a través de la iniciativa BONUS CULTURA. Si a més, la persona és sòcia bàsica o prèmium del TRESC, el podrà obtenir per 46 euros. L’abonament permet gaudir en un any de més d’un centenar d’estrenes tantes vegades com es vulgui.

Paral·lelament, i per tal de fomentar la tornada a les sales, els Cinemes Girona han encarregat al director Rubén Seca el curtmetratge Empremtes de llum, que celebra la litúrgia d’anar al cinema i que es projecta a les tres sales. La voluntat dels Cinemes és rodar un curt cada any, dirigit sempre per un talent emergent.

Els Cinemes Girona es van inaugurar el 10 de març de l’any 2010, i, des del principi, han defensat una programació independent i marcada pel cinema d’autor. Han privilegiat el talent local i han tingut cura de la diversitat, programant pel·lícules europees i cicles estables de cinema asiàtic i llatinoamericà. Tenen una programació estable de documental i una àmplia oferta de ballet, concerts i òpera. A més d’estrenes, les tres sales de Cinemes Girona acullen festivals, mostres i tota mena d’activitats relacionades. També destaquen per la seva programació familiar en català i per la seva política de preus especials per a persones invidents o amb dificultats de mobilitat.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta