Molts comencem l’any amb bons propòsits. Compartir el gust per les arts escèniques amb els més petits de la casa podria ser un d’ells, oi? Us facilitem posar-lo en pràctica amb una selecció d’espectacles familiars.

El SAT! Teatre recol·loca Klé

El SAT! Teatre de Barcelona va reaccionar ràpidament a les suspensions provocades per la segona onada de la covid-19 i va recol·locar l’espectacle Klé, d’Addaura Teatre Visual-Teia Moner, que pràcticament s’ha d’estrenar perquè s’ha vist molt poc. Les funcions de Klé s’han traslladat als dies 6, 7, 13 i 14 de febrer.

Abans s’hi ha pogut veure, durant el desembre, Història d’un mitjó, de La Canica (dies 5, 6, 8, 12 i 13); Piccolo circ de fil, d’Antonella d’Ascenzi (dia 20); Nadales per als més menuts (dies 23 i 24), i ha tancat i començat l’any Pep Bou amb Clinc! (del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener).

El que queda del mes de gener l’ocuparan Pentina el Gat amb l’espectacle musical Corre, Trufa! (dies 9 i 10) i la companyia Roseland Musical, dirigida per Marta Almirall, que hi presentarà l’espectacle de dansa i visual Geometria (dies 16, 17, 23 i 24).

Durant la segona meitat de febrer –després de Klé– hi ha programat En Jan Totlifan, de l’Estaquirot Teatre (dies 20, 21, 27 i 28 de febrer i 6 i 7 de març).

Samfaina de Colors estrena Andròmines a Sabadell

La companyia Samfaina de Colors, formada per Mirna Vilasís i Xavi Múrcia, estrenarà el 17 de gener, al Teatre Principal de Sabadell, el seu darrer espectacle, que han titulat Andròmines (Els tresors d’una nina de drap). La companyia d’Argelaguer ha comptat amb la direcció d’Anna Ros (LaBú Teatre), que hi ha aportat un factor visual tan elegant com potent. El muntatge reivindica la necessitat de jugar, en aquest cas a través d’una nina descolorida, aparentment vella, però a través de la qual es farà reflexionar a la mainada sobre el pas del temps, el canvi i la transformació, que acabaran tornant-li el color.

El 27 i 28 de gener La Sala ha programat Un instrument anomenat orquestra de l’Orquestra Simfònica del Vallès; el 31 de gener es podrà veure al Principal Mozartland, de La companyia del príncep Totilau; el 27 de febrer Marúnicade Cia. Roberto G. Alonso; i, el 14 de març, Adéu, Peter Pande Festuc Teatre.

Nadal amb El Pot Petit al Poliorama

Es tracta d’un dels fenòmens de l’animació infantil: El Pot Petit ha fet estada per Nadal al Teatre Poliorama on, entre el 26 i el 31 de desembre, ha ofert 10 concerts titulats És Nadal dins del Pot Petit. Han estat 80 minuts de viatge a l’univers meravellós de la imaginació, de la mà de la Jana, en Pau i un munt de personatges. El Pot Petit, que enguany ha estrenat l’espectacle musical de titelles Les aventures del lleó Vergonyós i que ha celebrat el seu 10è aniversari amb un espectacle que va fer créixer la Melmelada Band, ha repetit amb la formació musical de llavors: fins a 13 músics que han convertit el concert en una experiència única.

Un altre bon lloc on hem passat el Nadal ha estat el Jove Teatre Regina, en què del 5 al 30 de desembre la companyia La Trepa hi ha fet els ja tradicionals Pastorets Superestel. Els seguiran, per obrir l’any 2021, Els tres porquets, de Dreams Teatre (del 9 al 31 de gener), i una altra producció de La Trepa, El molinet màgic (del 6 al 21 de febrer).

Compartir.

Sobre l’autor

Deixa una resposta