Imatge de l’espectacle ‘Cubs’ de Bambalina Teatre Practicable.

La fira de teatre infantil i juvenil es desplega entre el 7 i el 10 d’abril.

Igualada es tornarà transformar, després de 27 anys, en la capital escènica del teatre per a tots els públics gràcies a la Mostra d’Igualada. La cita vol continuar amb el seu paper de punt de trobada d’artistes i programadors, a més de servir de trampolí per a les estrenes més importants del sector, amb 55 companyies presents i 102 funcions programades.

Al festival veurem les noves creacions de companyies com Engruna Teatre que presentaran Loops, Inspira Teatre que estrenaran el muntatge Dibi, dubi, daba, l’Home dibuixat amb Screen man, Bambolina Teatre Practicable amb l’espectacle canviant Cubs o els andalusos La Rous que portara Hilos.

A més de les companyies estatals, La Mostra aposta per internacionalitzar-se amb la presència, per exemple, de companyies italianes com Touch Clown, que faran residència a Igualada tota la setmana del festival, i Accademia Perduta, que presentaran el seu espectacle H+G un homenatge als conte del germans Grimm Hansel i Gretel.

Una altra de les novetats de l’edició serà l’ampliació de la franja d’edat indicada de les propostes, que si abans arribava fins als 16 anys enguany s’aposta decididament pel teatre per a joves i hi haurà espectacles indicats per a nois i noies de fins a 18 anys.

Algunes d’aquestes propostes per a joves arriben de la mà de companyies Teatre Tot Terrey, Los moñecos, Circ Bover o Joan Català.

 

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta