25 sessions es desplegaran entre el 3 i el 7 de maig.

Esport i audiovisual formen un tàndem molt productiu. És un fet que demostra el BNC Sport Film, el festival internacional de cinema i televisió esportius de Barcelona, que es consolida en la que és la seva setena edició.

Com a principal novetat de l’edició, el BCN Sport Film Festival amplia les seves projeccions cap a seus com els cinemes de Can Castellet de Sant Boi de Llobregat, l’Ateneu Barcelonès, l’Auditori de Sant Martí o el Centre Cívic Fort Pienc. Continuaran altres seus consolidades ja com el Museu Olímpic de l’Esport o la Sala Àmbit Cultural d’El Corte Inglés del Portal de l’Àngel.

També com a novetat figura la incorporació de la secció Love Sport per a majors de 18 anys, que s’afegirà a altres més veteranes com la de joves, animació o esport extrem, entre d’altres. La major part de les sessions continuaran sent gratuïtes.

La programació completa estarà formada per més de 25 sessions monogràfiques que abasten una gran quantitat d’esports, que van des dels més populars fins a esports paralímpics, passant per pràctiques més desconegudes o reptes que quasi no són d’aquest món.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta