‘La propera pell’ d’Isaki Lacuesta.

Fins a l’1 de maig s’hi projectaran més de setanta films d’estils i temàtiques molt diferents.

Ja és, després de cinc edicions, una de les cites de referència per a l’univers cinèfil barceloní. Parlem del Festival D’A, el Festival Internacional de Cinema d’Autor de Barcelona, que la sisena edició projectarà més de setanta títols de tota mena fins a l’1 de maig.

Les seccions del D’A tornaran a ser les ja habituals: Direccions, Talents, Transicions i Retrospectiva, una mostra que abastarà pel·lícules de 23 països i amb un gruix important de directors debutants, un total de 12, i 10 obres dirigides per dones.

Entre el programa cal destacar la jornada inaugural on podrem veure la presentació del film Cegados por el sol, la nova pel·lícula del director italià Luca Guadagnino. Altres cintes rellevants seran La propera pell, nova pel·lícula d’Isaki Lacuesta protagonitzada per Sergi López, Emma Suárez i Àlex Monner, cinta encarregada de clausurar el D’A 2016. Entre el programa també destaca la retrospectiva del director lituà Sharunas Bartas a propòsit de l’estrena del seu nou treball Peace to Us in Our Dreams.

Més informació al web del festiva: www.cinemadautor.cat/

 

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta