Entre el 28 de maig i l’1 de juny es projectaran més de 40 pel·lícules.

Des d’avui i fins el proper 1 de juny els amants del cinema documental tenen una cita ineludible. Es tracta del DocsBarcelona, un festival que transforma aquesta setmana la capital catalana en el centre neuràlgic del cinema basat en la realitat.

Les activitats professionals arrenquen avui mateix i serà el dimecres 28 quan comencin les projeccions amb la presentació de The Good Son, film israelià del director Shirly Berkovitz. Les projeccions es centraran en dues sales del centre de la ciutat, els cinemes Aribau Club i l’Auditori del CCCB.

Un altre dels plats forts de la mostra serà l’estrena a nivell estatal de la cinta Demonstration, un treball enregistrat per 32 alumnes del màster de cinema documental sota les ordres de Victor Kossakowsky. El festival ha confirmat també la presència de directors com Talal Derki (Return home) o el protagonista de Confessions d’un banquer Rainer Voss, així com la dels directors catalans Ventura Durall, Sergi Cameron i Salvador Sunyer que presenten Bugarach després de passar pel festival Hot Docs del Canadà

Entre les activitats professionals destaca el Pitching Forum, el punt de trobada per a professionals de tot el món que enguany ha rebut i exposarà 126 projectes de 30 països d’Europa, Amèrica, Àsia i Àfrica.

Més informació a la pàgina web del festival: www.docsbarcelona.com

 

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta