Els recitadors ‘Accidents Polipoètics’ també seran presents al Festival EVA.

40 propostes de narració oral formen el gruix del cartell

Entre el 30 de maig i el 8 de juny el Festival En Veu Alta (EVA) programa al Penedès—amb capital destacada a Vilafranca—més de 40 activitats entre les quals figuren 14 espectacles per a públic adult i set propostes per a públic infantil. El Festival, a més, celebra enguany els seus primers deu anys d’existència, per la qual cosa ha preparat una programació especial centrada, en part, a espais insòlits com cementiris, refugis, claustres o capelles.

El narrador gallec Quico Cavadal—Premi Max 2011—farà el tret de sortida amb l’espectacle Fantasmas familiares al cementiri de Vilafranca. Entre el més destacat, la presència del narrador britànic Ben Haggarty qui oferirà dos espectacles: The Black Smith at the bridge of bones i The devil, the Tsar and the three dry bisquits.

Altres propostes curioses arriben a través dels narradors Assumpta Mercader i Carles Alcoy, que ens mostraran als seus treballs els personatges de l’antiga Roma (més informació al reportatge que l’ENTREACTE va dedicar al festival Tarraco Viva).

I per a tots aquells que no puguin assistir a l’edició del Penedès i com a mostra de continuïtat enguany, del 4 al 6 juliol, el Festival Eva es trasllada fins al municipi de Pradell de la Teixeta, al Priorat, seguint la mateixa línia de l’actual mostra de programar narracions a espais singulars.

Més informació a la pàgina del festival: www.enveualta.com.

 

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta