Imatge promocional de l’espectacle ‘Només és un anunci’ que el Lola programa l’11 de juliol al Teatre Núria Espert.

La mostra crea una programació estable anual.

Nascut l’any 2003, el Festival Lola sempre s’ha mantingut com un projecte en constant evolució. Ara farà un nou pas endavant a través de l’ampliació del seu programa al llarg de tot l’any. Aquest mes de juny s’estrenarà un nou format de programació trimestral que durant aquest primer estiu oferirà un total de set actuacions, sis de les quals es programaran a Esparreguera i l’últim a Sant Andreu de la Barca.

Ja a partir de setembre, es presentarà un nou gruix trimestral de propostes i s’incorporaran a la xarxa dues noves ciutats, Martorell i el Bruc. També, el Lola es vol escampar cap a altres espais privats en la seva tasca d’acostament de les propostes al públic. En aquesta nova etapa de programació anual, a més, el Lola establirà lligams amb la productora barcelonina Coincidències i amb la xarxa de suport a la producció Testimoni Escènic.

Entre les propostes que ens arribaran en breu figuren l’obra Només és un anunci d’Alberto Ramos i Carles Mallol, l’espectacle infantil El tresor del pirata de Somiatruites Nòmades o la proposta de circ que el 26 de juliol sortirà als carrers del bari Can Rial d’Esparreguera.

Més informació al web del festival: www.lolafestival.cat

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta