Imatge de l’acció ‘TRANSformer VacaTRANS XXI’.

Fins el 28 de novembre el festival reflexiona sobre les dones creadores.

El Novembre Vaca està de celebració: enguany fa 15 anys de promoció de la tasca de les dones creadores de la nostra escena. Les espelmes del pastís es van bufar el passat dimarts 5 durant una festa al Luz de Gas, però és avui que comencen les activitats amb una xarrada titulada A foc lent a càrrec de Marga Íñiguez, a la que seguirà fins dimecres un taller de creativitat a la Fabra i Coats.

La programació d’aquesta edició vol continuar la reflexió sobre el paper de les dones creadores. Enguany, hi haurà tres propostes creatives, columnes vertebrals sobre les quals reposa la mostra: Transformer Vaca–taller de creació, investigació i joc escènic que té la dona per protagonista i que es fonamenta en la dramatúrgia, el coaching interpretatiu i la direcció escènica–; Instanteatre –que proposa fer surar l’obra creativa i la personalitat de les figures femenines menys visibles, emprant com a mitjà comunicatiu una experiència escènica tan instantània com col·lectiva que el 2014 girarà al voltant d’Anna M. Moix–, i, finalment, la Vacacabaret, mostra d’algunes propostes escèniques de les sòcies de Projecte Vaca en format cabaret. Aquest any, ens diuen, el Vacabaret reserva algunes novetats en els continguts i en la posada en escena.

Espectacles, conferències, taules rodones i cinema-debat són altres de les activitats del Novembre Vaca 2014, bona part de les quals es desenvoluparan també a la Fabra i Coats. Més informació al web del Projecte Vaca: http://projectevaca.com

 

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta