La Veronal, en la foto, recuperarà l’espectacle ‘Siena’ per al festival Sismògraf.

El programa inclou fins diumenge una trentena d’espectacles.

La capital de la Garrotxa es converteix aquests dies en l’epicentre de la dansa a Catalunya gràcies al Festival Sismògraf, que arriba a la seva vuitena edició amb la programació d’una trentena d’espectacles i convertit, a més, en una fira estratègica del sector segons els plans del Departament de Cultura de la Generalitat.

Entre les novetats de l’edició figura la idea de relacionar al programa els conceptes de dansa i benestar. A més, la directora del sismògraf, Tena Busquets, busca posar en relació també els sectors de la dansa i l’educació, i mostrar els beneficis que la disciplina pot aportar a altres àmbits i fins i tot a col·lectius en risc d’exclusió social.

Entre el programa, trobem noms d’artistes com Ada Vilaró, Albert Quesada, Vero Cendoya, La Veronal, Erre que Erre, Lali Aiguadé o els Mal Pelo. Un programa de primer nivell que es complementarà amb activitats paral·leles com les instal·lacions La Dona del Sac de Labuena Compañía o ZonaZero-3, adreçada a públic infantil i que juga amb la sensibilitat a través del tacte.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta