Imatge de l’espectacle ‘Rhum’, homenatge a Joan Montanyès ‘Monti’.

 El Festival Internacional de Pallassos tindrà lloc entre el 13 i el 19 d’octubre.

Tot un exèrcit de pallassos es prepara per a una divertida invasió de Cornellà. El riure i el bon humor estan assegurats gràcies a la presència d’importants mestres del gènere com Tortell Poltrona, Leo Bassi, Peter Shub, Housch Ma Housch o Licedei. La 16a edició del Festival Internacional de Pallassos ‘Memorial Charlie Rivel’, l’única mostra de tot l’Estat dedicada en exclusiva al gènere del clown, acollirà des de les visions més tradicionals fin les propostes que defugen les convencions dels pallassos clàssics.

Entre els esdeveniment més singulars del programa trobem la festa el Parc dels Pallassos, que el dia 19 d’octubre oferirà una jornada gratuïta d’actuacions al Parc de Can Mercader.

L’edició, a més, retrà homenatge al recentment desaparegut pallasso Joan Montanyès ‘Monti’ a qui concedirà a títol pòstum el Premi Nas d’Or, el guardó propi que distingeix aquelles personalitats que s’han erigit com a divulgadors reconeguts del món del pallasso.

En aquesta línia es presentarà l’espectacle Rhum, en el qual estava treballant ‘Monti’ quan va morir el 2013: una reflexió sobre l’ofici de fer riure que parteix de la figura d’un pallasso de principis del segle XX.

Completarà el cartell una acurada programació infantil i escolar, pensada per a les franges d’edat dels infants i joves (d’1 a 3 anys, de 3 a 5 anys, de 6 a 11 anys i de 12 a 15 anys).

Més informació al web del Festival: www.festivaldepallassos.com

 

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta