Ramon Simó presenta el Festival Grec 2016.

El festival s’inaugura l’1 de juliol amb ‘Les bruixes de Salem’ d’Arthur Miller.

Ahir va començar a dibuixar-se la forma que tindrà el pròxim Festival Grec. En xifres rodones veurem, entre l’1 i el 31 de juliol, 130 espectacles de teatre, música, dansa i circ dels quals es va fer un petit avançament.

Les bruixes de Salem, d’Arthur Miller servirà per inaugurar l’edició número 40 del festival, una coproducció del Grec, el Teatre Romea i el Centro Dramático Nacional amb direcció d’Andrés Lima. El repartiment comptarà amb figures de primer nivell com Lluís Homar, Nora Navas, Borja Espinosa, Nausicaa Bonnín, Albert Prat, Carles Martínez, Míriam Alemany o Carme Sansa, entre d’altres.

A banda de Les bruixes de Salem, pel Teatre Grec hi passaran també la Kibbutz Contemporary Dance Company, referència de la dansa contemporània israeliana i l’última representació del Circus Klezmer d’Adrián Schvarzstein, el muntatge de circ contemporani català més vist arreu del món.

El festival continuarà amb altres de les línies mestres desenvolupades pel seu actual director Ramon Simó, com el MiniGrec, la programació familiar del festival que enguany tindrà el mateix caràcter d’hibridació i punts de vista múltiples que la resta de la programació. Veurem sis espectacles de teatre, dansa i teatre d’objectes a diferents espais escènics de la ciutat.

El Grec del 40 aniversari serà l’últim de Ramon Simó com a director. El nou consistori d’Ada Colau ha convocat un concurs públic per escollir el nou director al qual, “de moment”, Simó ha decidit no presentar-se.

Les entrades per als espectacles ja estan a la venda. Més informació a la pàgina web del Festival Grec.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta