Imatge promocional principal de L’Alternativa 2014.

Del 17 al 23 de novembre al CCCB, Filmoteca i Institut Francès.

Després de la rodona edició vint aniversari, el Festival de Cinema Independent de Barcelona, l’Alternativa, celebra enguant la seva 21a edició amb els objectius de sempre: fer visible la producció audiovisual més amagada per oferir al públic i als professionals de Barcelona una oportunitat única de conèixer i gaudir de projeccions i activitats de més enllà dels circuits comercials.

Entre les seccions de L’Alternativa hi ha les competitives a l’Alternativa Oficials: de llargmetratges i de curts. L’Alternativa Paral·leles, al seu torn, ens proposa aquest any cinc temes: Djibril Diop Mambéty / Mati Diop, Anne-Marie Miéville, Partly Fiction, Panorama i Petits experiments. Finalment, l’Alternativa Hall ofereix hores de programació gratuïta, rica i diversa, en l’entorn excepcional del CCCB.

També hi haurà espai per a la formació i el debat mitjançant l’Alternativa Activitats, que també engloba tallers d’Escoles de cinema, i a l’Alternativa Professionals, que organitza una jornada professional i sessions d’assessorament de projectes.

Entre les activitats de formació destaca la masterclass de María Cañas, una trobada al voltant de l’obra de Djibril Diop Mambéty, el taller infantil Sentint el cinema i el taller per a adolescents Pel·liculats.

Més informació i programació al web del festival: www.alternativa.cccb.org

 

 

 

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta