La compania Cirque Rouages i el seu espectacle ‘soldades’

 La gran cita del circ a casa nostra redobla l’aposta per les produccions catalanes.

No tots els anys es té l’oportunitat de celebrar dues dècades d’existència. La Fira Trapezi ho ha aconseguit i per posar fil a l’agulla de la rodona commemoració acaba de presentar el gruix de la seva programació. A grans trets, podrem gaudir d’una edició que tindrà lloc entre el 12 i el 15 de maig, amb un  ampli ventall de programació que combina espectacles de carrer i de sala d’una vintena de disciplines circenses.

L’organització, a través del seu director Jordi Gaspar, vol redoblar els seus esforços en la promoció del circ contemporani català, que viu una època prolífica pel que fa a les companyies i la qualitat. Per això, de les 28 companyies seleccionades, més d’un 70% tenen residència a Catalunya. Gaspar deixa clar que el protagonisme de les companyies de casa nostra no respon a qüestions pressupostàries, sinó al bon nivell general del circ català: El circ català interessa i ha creat una marca que crida l’atenció a l’estranger, ha reconegut Gaspar en declaracions a El Periódico.

Entre la programació destaquen les companyies Animal Religion, que presentaran Sapiens Zoo; Escarlata Circus, que farà el propi amb el CorroC; Cirque Rouages amb Soldade; Mumusic Circus amb Amigoo; Leandre amb Iceberg o Malabarte amb Bouncing. Hi haurà lloc també per als espectacles de gran format, com l’inaugural, Cabaret, que tindrà lloc a la plaça del Mercadal.

 

 

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta